FBForst Kft.

Nyílászáró gyártás 25 éve

Magunkról

Cégünket azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy olyan nyílászárókat gyártsunk és forgalmazzunk, melyek mind megjelenésükben, minőségükben, élettartamukban, illetve a rájuk érvényes garanciákban is kielégítik az igényes megrendelők elvárásait.

A bejárati ajtóktól kezdve, a különféle ablakokon, erkélyajtókon, beltéri nyílászárókon, szekcionált fa garázskapukon át, egészen az árnyékolástechnikáig igyekszünk minden igényre választ adni. Termékeink kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, korszerű gyártóberendezéseken, kifinomult eljárások segítségével készülnek.
A színvonalat több évtizedes szakmai tapasztalatunk, minősítéseink és referenciáink garantálják. Szolgáltatásaink végigkísérik a nyílászárók teljes életciklusát a felméréstől és műszaki tanácsadástól indulva, a gyártáson, felületkezelésen és beépítésen keresztül egészen az állagmegóvást segítő karbantartási szolgáltatásokig.

Szakembereink az ötlet megfogalmazásától a megvalósulásig állnak ügyfeleink rendelkezésére. A termékeinkre érvényes garanciák pedig biztosítják, hogy egy életre szóló döntést hozhasson, amikor bennünket választ.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünket két alkalommal is a hazai építőipar egyik legnívósabb elismerésével tűntették ki. A Raiffeisen Bank központi székházának kivitelezésénél közreműködtünk az Építőipari Mesterműdíj megszerzésében, míg a Szegedi Dugonics András Piarista Gimnáziumért Építőipari Nívódíjjal jutalmazták cégünket. Elkötelezettségünk töretlen, a jövőben is állunk a magas szakmai kihívások elé.

Gyártóüzemünkben 2010-ben jelentős fejlesztések történtek, melyeknek köszönhetően tovább tudtuk növelni a gyártott termékek minőségét és mennyiségét, továbbá olyan új és egyedi termékekkel tudtunk megjelenni, mint a szekcionált fa garázskapuk, fa-alumínium- és passzívházakba gyártott nyílászárók.

Környezettudatosság

Cégünk a kezdetektől kiemelt hangsúlyt helyez a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételére. Arra törekszünk, hogy termékeink teljes életciklusuk alatt környezetkímélő módon jelenjenek meg, legyenek energiatakarékosak és biztonságosak. A tervezés és gyártás során alapelv az újrafelhasználás, a hulladék minimalizálása és a környezetszennyezés megelőzése. Kizárólag olyan beszállítók alapanyagaiból dolgozunk, melyek fenntartható és felelős erdőgazdálkodást folytatnak, gondoskodnak a visszatelepítésről..

Minősítések

Az FSC® (Forest Stewardship Council − Erdőgondnoksági Tanács) egy független, civil, non-profit szervezet, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy elősegítse a világ erdeinek felelősségteljes kezelését.

Az FSC továbbá egy tanúsítási rendszer is, ami egy nemzetközileg elismert szabványrendszert, védjegyet és akkreditálási szolgáltatást biztosít azoknak a cégeknek, szervezeteknek, közösségeknek, akiket érdekel a felelős erdőgazdálkodás.

FSC auditálást csak az FSC által akkreditált független tanúsító szervezetek végezhetnek, akik az FSC védjegyet a megfelelő erdőgazdálkodásért, valamint a tanúsított fából készült anyagok (pl. papír) mozgásának pontos és követhető nyilvántartásáért, az ún. eredetkövetési lánc (COC) fenntartásáért ítélnek oda. A minősítés garantálja, hogy az adott termék olyan erdőgazdaságból származik, ahol a kitermelés és az erdő újratelepítése során figyelembe veszik a biodiverzitást (az élővilág sokféleségét) és az ökológiai egyensúly fenntartását. Cégünk jelenleg az egyetlen nyílászárógyár Magyarországon, ami rendelkezik az FSC minősítéssel.

Ügyfeleink mondták

{
Donec non iaculis libero. Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor orci convallis.
- Rakib Hasan

Kapcsolat

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna.

Cím

7027 Paks-Dunakömlőd,
Szabadság út 50.

Telefon

+36 70 779-5057
+36 20 968-5065

Email

hernadi.laszlo@foorst.hu
forster.gyorgy@foorst.hu

Paks, Szabadság u. 50, 7027 Magyarország

FBForst Kft.