SZOLGÁLTATÁSOK

[vc_row height=”full” valign=”center” color_scheme=”secondary” us_bg_image=”1048″ us_bg_overlay_color=”rgba(0,0,0,0.6)” bg_type=”bg_color” bg_override=”ex-full” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”xlarge_triangle_seperator” seperator_position=”bottom_seperator” seperator_svg_height=”140″ seperator_shape_background=”#ffffff” ult_hide_row=”off” css=”.vc_custom_1502119499659{padding-bottom: 70px !important;}” el_id=”home”][vc_column el_class=”align_center”][vc_custom_heading text=”FBFORST Kft.” font_container=”tag:h1|font_size:5rem|text_align:center|line_height:1.1″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Nyílászárók A-tól Z-ig” font_container=”tag:h3|font_size:3rem|text_align:center|line_height:1.1″ use_theme_fonts=”yes”][us_separator type=”invisible”][us_btn text=”Referenciáink” link=”url:%2Freferenciak%2F|||” target=””][us_btn text=”Magunkról” link=”url:%2F%23magunkrol|||” color=”white” target=””][us_separator type=”invisible”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”magunkrol”][vc_column animate=”fade”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Nyílászáró gyártás évszázados hagyományokkal

A dunakömlődi székhellyel rendelkező Fb. Kft egy évszázados asztalosipari múlttal rendelkező családi vállalkozás.
A cég nyílászáró gyártással 1992 óta foglalkozik a jelenlegi telephelyén, ahol korszerű fa homlokzati ablakokon és erkélyajtókon kívül belső ajtókat és térelválasztókat is készít.
A termékeket nagy kapacitású, korszerű gépeken állítják elő, amit megerősít a család apáról fiúra átszálló évszázados szakértelme is. A termékek az első gyártási fázistól a beépítésig a legmesszebbmenőbb igényességgel készülnek, így garantálható, hogy a cég által gyártott nyílászárók generációkon át problémamentesen szolgáljanak és tökéletes esztétikai élményt nyújtsanak.
A cég üzleti filozófiáját az ügyfélközpontúság, a magas minőségű felhasznált alapanyagok, a gondos gyártás és a teljeskörű minőségellenőrzés jellemzi.
Mindezek eredményeképpen, sok jó teljesítéssel és elismeréssel büszkélkedhetünk, amelyek közül a 2000. évben megkapott Építőipari Nívódíjra vagyunk a legbüszkébbek.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”alternate” el_id=”hirek”][vc_column animate=”fade”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Hírek

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible” size=”large”][us_grid columns=”3″ items_layout=”52″ img_size=”us_600_600_crop” items_quantity=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”huge” us_bg_image=”1047″ us_bg_parallax=”vertical” us_bg_overlay_color=”rgba(232,217,206,0.6)” bg_type=”bg_color” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”xlarge_triangle_seperator” seperator_position=”bottom_seperator” seperator_svg_height=”100″ seperator_shape_background=”#ffffff” css=”.vc_custom_1502119887670{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column animate=”afb” el_class=”align_center”][vc_column_text]

Termékeink = Időtállóság + Természetközeliség + Minőség

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kornyezetvedelem”][vc_column animate=”fade”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Környezetvédelem

Az Fb. Kft a hagyományainak megfelelően, kiemelt hangsúlyt fektet a környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezésére.
Folyamatosan arra törekszünk, hogy a termékeink előállítása során a lehető legkíméletesebben és leghatékonyabban használjuk fel erőforrásainkat, illetve fejlesztéseink során a kialakítandó termékeink energiatakarékosak és biztonságosak legyenek.
A tervezés és a gyártás során alapelv az újrafelhasználás, a hulladék minimalizálása és a lehető legtöbb megújuló alapanyag alkalmazása.
Kizárólag olyan minősített beszállítók alapnyagaiból dolgozunk, amelyek környezetvédelmi minősítéssel rendelkeznek és tesznek azért, hogy a megújuló erőforrások mindíg újra töltődjenek.
Gyártóberendezéseink alacsony energiaigényűek, és hatékonyságuk kiemelkedő a szakmában.

[/vc_column_text][cl-popup btn_label=”25 érv a faablak mellett” align=”center” size=”l” paddings=”” animation=”fadeIn”]

25 érv a faablak mellett

1. A fa az egyedüli építő- és nyersanyag, amely állalndóan újratermelődik (újranő) és ideális módon köti össze a gazdasági és környezettani szempontokat (nézőpontokat). A fahasználat során nem végső nyersanyagot használunk el.
2. A fa a napenergia által növekszik és oxigént termel életünkhöz.
3. A fa és fa alkatrészek előkészítéséhez, megmunkálásához, elkészítéséhez és megsemmisítéséhez szükséges a legkevesebb energiamennyiség, minden építőanyag közül.
4. A fa növekedése során szenet köt meg és hosszútávon az “üvegház hatás” csökkentésével, a széndioxid hatásos lekötésével hasznot hajt.
5. A fa egy természetes körforgás része. A faablakokat probléma mentesen el lehet távolítani, vagy átgondolt újrahasznosításra átadni.
6. A fakeretek természetbarát, vízbázisú lakk és lazúrrendszerrel felületkezeltek, melyek problémamentesen megsemmisíthetők.
7. a faablakok minden tisztítóanyag nélkül, csak vízzel tisztíthatóak.
Összegzés: A faablak használata alkalmazott környezetvédelem!
8. A fa tiszta természet. A sokfajta alapanyag a belső térben minden kialakítási kívánságot teljesít.
9. A faablakok otthonos kényelmet közvetítenek.
10. A fa kellemes felületi hőmérséklettel bír és jó érzéssel tölt el.
11. A faablak nem töltődik fel elektrosztetikusan, nem vonzza a port.
12. A fa tűz esetén nem áraszt magából mérgező gázokat.
13. A fa kereteket bármilyen színárnyalatra lehet lazúrozni vagy lakkozni.
14. A fakeret az újrafestés során mindíg új színnel látható el.
15. a különféle faablak formákkal a homlokzat egyénileg alakítható.
16. A faablak a földön történeti és egyidejűleg modern alapanyag, megfelelő építőelem a felújításoknál és a műemlékvédelemben.
Összegzés: A faablakok otthonosak, egészségesek (a lakásban) és mindenféle átalakításra lehetőséget adnak!
17. A ablaképítő fa (tömb) és rétegelt profilok nagy stabilitásuak. Messzemenően forma- és hőállóak.
18. A modern faablak-szerkezet megfelel a hővédelem, hangszigetelés és időjárás-állóság minden követelményének.
19. A faablak a keretalapanyag jó hőszigetelő értékének alapján különösen alkalmas csekély energiafelhasználású épületek számára.
20. A speciális üvegezések és megfelelő vasalatok kombinációjával a napvédelem, betörésgátlás vagy a tűzbiztonság magas követelményeinek is eleget tesz.
Összegzés: A faablak kíváló minőségű, magas technikai színvonalú építőelem!
21. A faablak egyszerűen tisztítható, ápolható és karbantartható.
22. A faablakok problémamentesen kiállják a tartós mechanikus igénybevételeket.
23. a faablak hibái javíthatóak, vasalatainak és tartozékainak utánállítása könnyű.
24. a faablak megfelelő ápolás mellett hosszú élettartalmú épületelem.
25. A faablakok gazdaságosak a hosszú használati időt számítva.

Összegzés: A faablak hosszú távú, gazdaságos beruházás!

[/cl-popup][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”alternate” el_id=”minositesek”][vc_column animate=”fade”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Minősítések

A dunakömlődi székhellyel rendelkező Fb. Kft egy évszázados asztalosipari múlttal rendelkező családi vállalkozás.
A cég nyílászáró gyártással 1992 óta foglalkozik a jelenlegi telephelyén, ahol korszerű fa homlokzati ablakokon és erkélyajtókon kívül belső ajtókat és térelválasztókat is készít.
A termékeket nagy kapacitású, korszerű gépeken állítják elő, amit megerősít a család apáról fiúra átszálló évszázados szakértelme is. A termékek az első gyártási fázistól a beépítésig a legmesszebbmenőbb igényességgel készülnek, így garantálható, hogy a cég által gyártott nyílászárók generációkon át problémamentesen szolgáljanak és tökéletes esztétikai élményt nyújtsanak.
A cég üzleti filozófiáját az ügyfélközpontúság, a magas minőségű felhasznált alapanyagok, a gondos gyártás és a teljeskörű minőségellenőrzés jellemzi.
Mindezek eredményeképpen, sok jó teljesítéssel és elismeréssel büszkélkedhetünk, amelyek közül a 2000. évben megkapott Építőipari Nívódíjra vagyunk a legbüszkébbek.

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible” size=”large”][us_grid columns=”4″ img_size=”us_img_size_1″ filter=”” items_layout=”53″ post_type=”us_portfolio” items_quantity=”” items_gap=”” breakpoint_1_width=”1024px” breakpoint_1_cols=”2″ breakpoint_2_width=”768px”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”allasajanlatok”][vc_column animate=”fade”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Állásajánlatok

Cégünk folyamatosan érdeklődik szakemberek iránt. Amennyiben Ön elhivatott a szakmája mellett és dolgozna egy kretív, agilis nagy teherbírású csapatban, akkor a “Kapcsolat” menüpontban küldje el részünkre önéletrajzát.

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible” size=”large”][us_grid columns=”4″ img_size=”us_img_size_1″ filter=”” items_layout=”53″ post_type=”us_portfolio” items_quantity=”” items_gap=”” breakpoint_1_width=”1024px” breakpoint_1_cols=”2″ breakpoint_2_width=”768px”][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”alternate” el_id=”services”][vc_column][vc_column_text]

HÍREK

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” columns_type=”boxes” height=”auto” width=”full”][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1458215637064{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_row_inner content_placement=”middle” columns_type=”boxes” css=”.vc_custom_1431683063807{padding-top: 0px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1490193445339{border-top-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-style: solid !important;border-top-style: solid !important;}” offset=”vc_col-md-4″][us_iconbox icon=”fas|tablet-alt” size=”48px” title=”Mobile Design” external=””]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1490193451838{border-top-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-style: solid !important;border-top-style: solid !important;}” offset=”vc_col-md-4″][us_iconbox icon=”fas|cube” size=”48px” title=”Apps Development” external=””]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1490193458119{border-top-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-style: solid !important;border-top-style: solid !important;}” offset=”vc_col-md-4″][us_iconbox icon=”fas|play” size=”48px” title=”Google Play” external=””]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1490193438040{border-top-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-style: solid !important;border-top-style: solid !important;}” offset=”vc_col-md-4″][us_iconbox icon=”fab|apple” size=”48px” title=”Apple AppStore” external=””]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1490193429050{border-top-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-style: solid !important;border-top-style: solid !important;}” offset=”vc_col-md-4″][us_iconbox icon=”fas|chart-area” size=”48px” title=”Product Analytics” external=””]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1490193417712{border-top-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-style: solid !important;border-top-style: solid !important;}” offset=”vc_col-md-4″][us_iconbox icon=”far|hand-point-up” size=”48px” title=”Mobile UX/UI” external=””]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1494859636463{background-image: url(https://fbforst.funbient.hu/wp-content/uploads/sites/3/2017/05/us-placeholder-landscape.jpg?id=1030) !important;}”][vc_empty_space height=”200px”][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”huge” us_bg_image=”1033″ us_bg_parallax=”vertical” us_bg_overlay_color=”rgba(232,217,206,0.6)” bg_type=”bg_color” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”xlarge_triangle_seperator” seperator_position=”bottom_seperator” seperator_svg_height=”100″ seperator_shape_background=”#ffffff” css=”.vc_custom_1494859343998{padding-bottom: 50px !important;}” el_id=”about”][vc_column animate=”afb” el_class=”align_center”][vc_column_text]

Impreza is a creative agency dedicated
to create meaningful projects

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible”][us_btn text=”View Our Team” link=”url:%23team||” style=”outlined” color=”transparent” size=”18px” icon=”far|futbol” target=””][us_btn text=”View Testimonials” link=”url:%23clients||” style=”outlined” color=”transparent” size=”18px” icon=”far|comments” target=””][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”advantages”][vc_column][vc_column_text]

Here are the three little things that makes us special

[/vc_column_text][us_separator type=”short” icon=”fas|chevron-down”][vc_row_inner][vc_column_inner animate=”afb” width=”1/3″][us_iconbox icon=”fas|rocket” style=”outlined” iconpos=”left” size=”28px” title=”From Zero to One” external=””]

We are moving from zero to one, not from one to hundred. That means we are focused on creating new solutions, not copying the existing ones.

[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner animate=”afb” width=”1/3″][us_iconbox icon=”fas|bolt” style=”outlined” iconpos=”left” size=”28px” title=”Our Level Up” external=””]

Working with us you will work with professional certified designers and engineers having the vast good experience.

[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner animate=”afb” width=”1/3″][us_iconbox icon=”far|heart” style=”outlined” iconpos=”left” size=”28px” title=”Your Satisfaction” external=””]

Creating a design it is not an end in itself, but a means. We understand the rules of the games. It’s about to make you happy.

[/us_iconbox][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”full” valign=”center” color_scheme=”alternate” el_id=”team”][vc_column animate=”afb”][vc_column_text]

OUR TEAM

This is our dedicated team who work day-in and day-out together to bring
our clients the most amazing projects for a digitally connected world.

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible” size=”large”][vc_row_inner][vc_column_inner animate=”afb” width=”1/3″][us_person image=”61″ name=”Kate Banks” role=”Project Manager” external=””]
[/us_person][/vc_column_inner][vc_column_inner animate=”afb” width=”1/3″][us_person image=”61″ name=”John Brown” role=”Founder” external=””]
[/us_person][/vc_column_inner][vc_column_inner animate=”afb” width=”1/3″][us_person image=”61″ name=”David Clark” role=”Creative Director” external=””]
[/us_person][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”full” valign=”center” color_scheme=”secondary” us_bg_image=”1033″ us_bg_parallax=”still” us_bg_overlay_color=”rgba(45,34,23,0.64)” el_id=”clients”][vc_column animate=”afb”][vc_column_text]

The people who have trusted us so far

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible” size=”large”][us_grid type=”carousel” columns=”3″ carousel_arrows=”1″ ids=”” items_layout=”testimonial_1″ post_type=”us_testimonial” items_quantity=”10″][us_separator type=”invisible”][us_logos columns=”4″ style=”1″ with_indents=”1″ carousel_arrows=”1″ items=”%5B%7B%22image%22%3A%22155%22%7D%2C%7B%22image%22%3A%2242%22%7D%2C%7B%22image%22%3A%2244%22%7D%2C%7B%22image%22%3A%2245%22%7D%2C%7B%22image%22%3A%2246%22%7D%2C%7B%22image%22%3A%2247%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”blog”][vc_column animate=”afb”][vc_column_text]

LATEST POSTS

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible”][us_grid columns=”3″ pagination=”ajax” img_size=”us_img_size_2″ items_layout=”54″ items_gap=”” items_quantity=”6″][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” columns_type=”boxes” height=”auto” width=”full” color_scheme=”primary”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1490193554147{padding-top: 50px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;padding-left: 50px !important;background-color: rgba(255,255,255,0.13) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}” offset=”vc_col-md-3″][us_counter target=”128″ size=”large” title=”Clients satisfied”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1490193561483{padding-top: 50px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;padding-left: 50px !important;}” offset=”vc_col-md-3″][us_counter target=”256″ size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1432135970848{background-color: #444444 !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][us_iconbox icon=”fab|facebook-f” color=”custom” icon_color=”#e2e2e2″ size=”48px” link=”url:%23|target:%20_blank”]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][us_iconbox icon=”fab|twitter” color=”custom” icon_color=”#e2e2e2″ size=”48px” link=”url:%23|target:%20_blank”]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][us_iconbox icon=”fab|behance” color=”custom” icon_color=”#e2e2e2″ size=”48px” link=”url:%23|target:%20_blank”]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][us_iconbox icon=”fab|dribbble” color=”custom” icon_color=”#e2e2e2″ size=”48px” link=”url:%23|target:%20_blank”]
[/us_iconbox][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”full” valign=”center” color_scheme=”secondary” us_bg_image=”1033″ us_bg_parallax=”vertical” us_bg_overlay_color=”rgba(0,0,0,0.7)” el_id=”contact”][vc_column animate=”afb”][vc_column_text]

CONTACT US

[/vc_column_text][us_separator type=”invisible”][vc_row_inner gap=”20″][vc_column_inner animate=”afb” width=”1/2″][vc_column_text]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua sint occaecat cupidatat non proident.[/vc_column_text][us_separator type=”invisible” size=”small”][us_iconbox icon=”fas|map-marker-alt” style=”outlined” iconpos=”left” size=”20px” title=”1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA”][/us_iconbox][us_separator type=”invisible” size=”small”][us_iconbox icon=”fas|phone” style=”outlined” iconpos=”left” size=”20px” title=”+321 123 4567″][/us_iconbox][us_separator type=”invisible” size=”small”][us_iconbox icon=”fas|envelope” style=”outlined” iconpos=”left” size=”20px” title=”info@example.com”][/us_iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner animate=”afb” width=”1/2″][us_cform name_field=”shown” phone_field=”hidden” button_outlined=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]