MAGUNKRÓL

Célunk a kezdetek óta nem változott: olyan nyílászárókat gyártani, melyek biztonságot nyújtanak, megfelelően hőszigetelnek és megjelenésükben, minőségükben, illetve élettartamukban is kielégítik megrendelőink elvárásait.
A nyílászárókra nem önálló termékként, hanem mint a ház integráns részére tekintünk, ezért készen állunk a legkülönfélébb beépítési szituációk, extrém méretű szerkezetek vagy kapcsolódó árnyékolástechnikai berendezések tervezésére és megvalósítására is. Összesen több száz év tapasztalattal rendelkező kollégáink pedig örömteli kihívásként tekintenek minden egyedi igényre.
A tervezés és gyártás során alapelv az újrafelhasználás, a hulladék minimalizálása és a környezetszennyezés szintjének alacsonyan tartása. Kizárólag olyan beszállítók anyagaiból dolgozunk, melyek fenntartható és felelős erdőgazdálkodást folytatnak, gondoskodnak a visszatelepítésről. Így lehetséges, hogy bár nagyrészt egzotikus fajokból készítjük nyílászáróinkat, cégünk rendelkezik FSC-minősítéssel.
Érezzük a felelősséget amellyel ügyfeleinkért, közel harminc éves cégünk fejlődéséért és kollégáinkért egyaránt tartozunk. Nem dőlünk hátra székünkben, lelkesedésünkkel, rugalmasságunkkal és folyamatos fejlesztésekkel igyekszünk biztosítani, hogy magas színvonalú termékeket kínálhassunk elérhető áron.
Weboldalunk rövidesen elnyeri végleges állapotát, addig kérjük nézzen körül megvalósult munkáink galériájában.

Üdvözlettel,
Forster György, Forster Tamás, Hernádi László

PROJEKTJEINK

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kapcsolat

Hernádi László

+36 70 779-5057

hernadi.laszlo@foorst.hu

Forster György

+36 20 968-5065

forster.gyorgy@foorst.hu

Forster Tamás

+36 30 221-2630

forster.tamas@foorst.hu